Over ons

Na jarenlange ervaring op accountantskantoren, zowel zelfstandig als in samenwerkingsverband, ben ik ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak de sleutel is tot succesvol financieel beheer. Bij In Balance Accountancy staat de ondernemer centraal. Mijn focus ligt op het periodiek informeren van de ondernemer over de financiële toestand, waarbij we verder gaan dan alleen de resultatenrekening.

Waarom Kiezen Voor Onze Diensten?

  • Persoonlijke Aanpak: Wij geloven in een persoonlijke benadering. Elke ondernemer is uniek, en onze dienstverlening is op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Periodieke Informatie: Naast de gebruikelijke resultatenrekening nemen wij ook de (geconsolideerde) balans in overweging. Wij begrijpen dat de formele jaarrekening belangrijk is maar zien dit eerder als een noodzakelijk kwaad. Onze focus ligt op periodieke rapportages die u inzicht geven in uw financiële situatie op een begrijpelijke manier.
  • Tijdig Inzicht: Tussentijdse rapportages zijn niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een waardevol instrument. Ze stellen u in staat om tijdig in te grijpen bij afwijkende winstverwachtingen en andere financiële variabelen.
  • Prognoses en Financieringsaanvragen: Onze rapportages vormen een solide basis voor het opstellen van prognoses en het indienen van financieringsaanvragen. Dit helpt u bij het plannen van de toekomst en het verkrijgen van de benodigde middelen voor uw bedrijf.

Bij In Balance Accountancy geloven we dat transparantie en proactieve communicatie de sleutel zijn tot een succesvolle zakelijke relatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken.